14. 6. 2018 | Hotel Devín, Bratislava

GDPR a osobné údaje v panelovej diskusii so 7 odborníkmi

KONFERENCIA

VSTUPENKA



O konferencii

Nenechajte si ujsť výnimočnú príležitosť zapojiť sa do panelovej diskusie a spolu s rečníkmi a zároveň poprednými spoločnosťami v SR vytvorte jedinečný priestor, z ktorého si odnesiete nielen nové poznatky, ale najmä množstvo praktických rád aplikovateľných priamo do svojej praxe.

Po skončení diskusie vás pozývame na slávnostný krst unikátneho komentára k nariadeniu GDPR o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov, počas ktorého sa môžete stretnúť alebo dať podpísať komentár priamo od jeho samotných autorov. Publikáciu bude možné objednať priamo na konferencii za predpredajovú cenu 54 € s DPH (pôvodne 63,60 € s DPH).

Overview

Ako bonus získa každý účastník ZDARMA tiež publikáciu:

Zákon o ochrane osobných údajov,

Nariadenie EÚ o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov (2018).

Tešíme sa na vašu účasť!

Nariadenie o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov/GDPR – Veľký komentár

100
účastníkov

Zapojte sa aj vy svojimi otázkami alebo postrehmi do panelovej diskusie.

2 bloky prednášok,
panelová diskusia

Získajte prehľad o implementácii nového zákona o ochrane osobných údajov a nariadenia GDPR v praxi.

7 odborníkov
v panelovej diskusii

Vypočujte si poznatky a tipy špičkových odborníkov k spracúvaniu osobných údajov podľa nariadenia GDPR.

Lektori

Konferenciu povedie lektorský tím v zložení

Program konferencie

  9:00 – 9:45 hod.

Registrácia účastníkov

  9:45 – 10:00 hod.

Otvorenie konferencie

  10:00 – 11:00 hod.

program

I. blok – Ako účinne a efektívne predísť porušeniam GDPR a vysokým pokutám?

Mgr. Irena Hudecová – Zamestnankyňa Úradu na ochranu osobných údajov

  11:00 – 12:00 hod.

program

II. blok – Ako súvisí informačná a kybernetická bezpečnosť s ochranou osobných údajov

Ing. Ivan Makatura – Senior konzultant, IBM Security Services

  12:00 – 12:00 hod.

Obed

  13:00 – 14:30 hod.

Panelová diskusia

Panelovej diskusie sa zúčastnia odborníci ...

 
program
Irena Hudecová
Zamestnankyňa
Úradu na ochranu osobných údajov
program
Ivan Makatura
Senior konzultant,
IBM Security Services
program
Jakub Berthoty
Advokát,
Dagital Legal, s.r.o.
program
Pavol Adamec
Risk Consulting Executive Director,
KPMG
program
Miroslav Chlipala
Advokát / Partner, Bukovinský & Chlipala, s.r.o.
program
Marek Zeman
Head of department IS Security CiSO,
CRISC at Tatra banka, a.s.
program
Lukáš Neduchal
Advisory Services Director / EMARK
 
  14:30 – 14:45 hod.

Coffee break

  14:45 – 16:00 hod.

Panelová diskusia – pokračovanie

 
  16:00 hod.

Krst veľkého komentára Nariadenie o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov/GDPR + večerný raut



Spoločnosť Poradca podnikateľa, spol. s r. o., si vyhradzuje právo na zmenu programu.

Vstupenku na konferenciu

si môžete zakúpiť pohodlne a rýchlo priamo z vášho počítača alebo objednať telefonicky na čísle: 041/70 53 888.

Vstupenku si môžete zakúpiť v našom e-shope www.zakon.sk.

Cena vstupenky je 150 eur s DPH.


Kontakt

 

Poradca podnikateľa, spol. s r. o.
Úsek Profivzdelávanie
Martina Rázusa 23A,
010 01 Žilina

Objednávanie a predaj
e-mail: profivzdelavanie@pp.sk
tel.: +421 41 70 53 414,
       +421 918 451 113

Volať môžete v pracovné dni od 8:00 hod do 15:30 hod.

Organizátor

sponsors
 

Spoluorganizátori

konferenciu pripravujeme v spolupráci s

sponsors
sponsors
sponsors

Miesto konania konferencie

Hotel Devín
Riečna 4
811 02 Bratislava
Slovenská republika


GPS: N48°08,412´; E17°06,467